Frigărui de ciuperci şi cârnati afumaţi

Printeaza

Frigărui de ciuperci şi cârnati afumaţi din: ciuperci, carnati afumati, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper si bete de frigarui.

Ingrediente:

  • 40 g ciuperci champignon mici
  • 400 g carnati afumati
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
  • sare
  • piper
  • 8 bete de frigarui

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi scurgeţi-le bine de apă. Ungeţi ciupercile cu ulei şi presăraţi-le cu cimbru, sare şi piper, după gust.

Tăiaţi carnaţii în felii de circa 2cm grosime. Curăţaţi şi spălaţi ceapa, apoi tăiaţi-o în sferturi după care desfaceţi-o în straturi.

Puneţi pe beţe de frigărui, alternativ ciuperci, feliuţe de cârnat şi ceapă.

Puneţi frigăruile astfel pregătite pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc mare, până când se rumenesc frumos pe toate părţile.

Serviţi câte 2 frigărui la o porţie, eventual cu salată verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.