Frigarui cu ciuperci

Printeaza

Frigarui cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 gogosar mare (de la congelator)
  • 1 ceapa
  • 4 linguri margarina
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare dupa gust
  • 400 g ciuperci
  • 400 g file de porc
  • 200 g ficat de pui
  • 1 lingura condimente
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Frigarui cu ciuperci: Se taie gogosarul in felii, ceapa in cubulete, apoi se calesc in grasime incinsa, se adauga orezul, pasta de rosii si se stinge totul cu 1/2 l apa.

Se adauga condimente, se sareaza dupa gust, se acopera si se lasa sa fiarba 20-30 de minute.

Ficatul si file-ul se taie felii. Se pun ciupercile, file-ul si ficatul in tepuse (scobitori).

Se incinge grasimea intr-o tigaie si se rumenesc frigaruile.

Se aranjeaza tepusele pe garnitura de orez si se orneaza cu patrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu am mai facut demult frigarui. Mi-e pofta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.