Frigarui cu ciuperci
PrinteazaFrigarui cu ciuperci
Ingrediente:
- 1 gogosar mare (de la congelator)
- 1 ceapa
- 4 linguri margarina
- 200 g orez
- 2 linguri pasta de rosii
- sare dupa gust
- 400 g ciuperci
- 400 g file de porc
- 200 g ficat de pui
- 1 lingura condimente
- patrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Frigarui cu ciuperci: Se taie gogosarul in felii, ceapa in cubulete, apoi se calesc in grasime incinsa, se adauga orezul, pasta de rosii si se stinge totul cu 1/2 l apa.
Se adauga condimente, se sareaza dupa gust, se acopera si se lasa sa fiarba 20-30 de minute.
Ficatul si file-ul se taie felii. Se pun ciupercile, file-ul si ficatul in tepuse (scobitori).
Se incinge grasimea intr-o tigaie si se rumenesc frigaruile.
Se aranjeaza tepusele pe garnitura de orez si se orneaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Nu am mai facut demult frigarui. Mi-e pofta.