Frigărui colorate
PrinteazaO reteta de frigarui colorate din: muschi de vita, ardei grasi, ardei capia, dovlecel, ridichi, rosii cherry, cepe rosii, ulei, otet balsamic, sos worchesterhire, cimbru, sare si piper.
- 750 g de muschi de vita
- 2 ardei grasi
- 2 ardei capia
- 1 dovlecel
- 4 ridichi
- 10 rosii cherry
- 2 cepe rosii
pentru marinare:
- 2 linguri ulei
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura de sos Worchestershire
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie carnea cubuleţe. Se prepară sosul de marinat din ingredientele de mai sus şi se stropesc cu el cubuleţele de carne. Se aşazăcarneaîntr-un vas termoizolant, se acoperă cu folie şi se lasă la frigider o noapte întreagă.
Dovlecelul, ceapa, ridichile se curăţă, se spală şi se taie rondele. La fel şi ardeii. Roşiile se taie jumătăţi. Se aranjează ingredientele pe beţe, alternativ, astfel încât să obţinem frigărui colorate.
Se frig pe grătarul foarte bine încins timp de 10 minute pe fiecare parte, pentru a păstra carnea zemoasă. Dacă se doresc mai bine fripte, se vor lăsa 15 minute pe fiecare parte.
Frigărui colorate
Pofta buna!