Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel şi lemongrass

Printeaza

Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass din: crenvursti vegetali, sparanghel, lemongrass, ulei de masline extravirgin, mustar dulce si sare.

 

Ingrediente:

  • 3 crenvurşti vegetali (de soia)
  • 300 g sparanghel
  • 8 fire de lemongrass
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură de muştar dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass: Curăţă sparanghelul, opăreşte-1 în apă clocotită cu sare, apoi transferă-1 într-o oală cu apă şi gheaţă.

Taie crenvurştii bucăţi mici şi montează frigăruile, fo­losind pentru beţe tijele de lemongrass, alternând cu bucăţi de sparanghel.

Pune frigăruile pe o placă de fontă încinsă şi frige-le câte 5 minute pe ambele părţi, apoi stropeşte-le cu o lingură de ulei de măsline şi condimentează-le cu sare, după gust.

Serveşte-le stropite cu un sos preparat din două linguri de ulei de măsline şi muştar, amestecate bine.

In locul crenvurştilor vegetali poţi folosi tofu cu măsline, tăiată cuburi, sau chiar tofu cu ierburi aromatice.

De altfel, poţi marina tofu 10 minute cu ghimbir proaspăt ras, sos de soia, ulei de susan şi 2 linguri cu apă.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Calamari umpluți cu brânză feta și spanac

Calamari umpluți cu brânză feta și spanac – un preparat rafinat și gustos, perfect pentru mesele speciale sau pentru a impresiona oaspeții la o cină elegantă. Această rețetă combină delicatețea fructelor de mare cu aromele bogate ale brânzei feta și prospețimea spanacului, rezultând un fel de mâncare echilibrat și savuros. Este o alegere excelentă pentru […]

Pesto de leurdă cu migdale și parmezan

Pesto de leurdă cu migdale și parmezan – este o variantă a clasicului pesto italian, aducând în prim-plan aroma intensă și benefică a leurdei. Leurda, cunoscută și sub numele de usturoi sălbatic, este bogată în vitamine și minerale, oferind multiple beneficii pentru sănătate. Migdalele adaugă o textură crocantă și un gust subtil de nucă, în […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.