Frigărui de creveţi cu ardei şi ceapă

Printeaza

Frigărui de creveţi cu ardei şi ceapă din: creveti, ardei gras, ceapa, sos de soia, ulei de susan, zahar brun, usturoi, ghimbir, ardei iute, ceapa verde.

 

Ingrediente:Frigarui_de_creveti_cu_ardei_si_ceapa_1

  • 4-5 creveti mari de persoana
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa

marinata:

  • 1/4 cana sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 catel de usturoi, ocat marunt
  • 2 lingurite ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita ardei iute, tocat marunt (fara samburi)
  • 4 fire ceapa verde, tocate marunt

 

Mod de preparare:

Preparaţi marinata amestecând bine ingredientele. Tăiaţi ardeiul în bucăţi şi ceapa în sferturi, desfăcând foile mari.

Puneţi creveţii, ardeii şi ceapa în marinată, amestecaţi bine, acoperiţi vasul şi lăsaţi la frigider cca 1 oră.

Alternaţi pe frigărui bucăţi de ardei, felii de ceapă şi creveţi. Puneţi pe grătar şi lăsaţi să se frigă 4-5 min, întorcând o dată.

Serviţi imediat, eventual cu garnitură de orez.

Frigărui de creveţi cu ardei şi ceapă

Frigarui_de_creveti_cu_ardei_si_ceapa

Pofta buna!

 

 

 

retete

Creveti cu usturoi, sofran si vin alb

Creveti cu usturoi, sofran si vin alb din: creveti, usturoi, vin alb sec, sofran, ulei de masline, patrunjel, paine, sare, piper. Redescoperiți savoarea mării cu această rețetă rafinată de creveți cu usturoi și șofran. Această combinație aromată, îmbogățită cu vin alb, transformă creveții într-un adevărat deliciu. Serviți această mâncare cu pâine crocantă pentru a absorbi […]

retete

Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean

Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, rosii, fulgi de ardei rosu, sare, piper, busuioc, parmezan. Descoperiți o rețetă de paste cu creveți și sos roșu care vă va purta direct în inima bucătăriei mediteraneene. Aromele suculente și gustul divin vă vor cuceri. Ingrediente: 250g de paste […]

 

retete

Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie

Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, smantana, sare, piper, parmezan, patrunjel. Este o rețetă savuroasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină specială sau o ocazie specială. Această combinație delicioasă de paste cu creveți, usturoi, lămâie și smântână lichidă oferă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.