Frigarui de creveti si branza

Printeaza

Frigarui de creveti si branza din: creveti, branza telemea, unt, masline, marar, boia de ardei iute, sare.

Ingrediente:Frigarui_de_creveti_si_branza

  • 16 creveti mici semipreparati
  • 300 g branza telemea
  • 150 g unt
  • masline negre fara samburi
  • marar proaspat
  • boia de ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Decojim creveţii şi îi prăjim câteva minute în 50 g de unt bine încins. Presărăm sare şi boia de ardei iute şi îi scoatem pe un şerveţel. Radem telemeaua pe răzătoarea mare şi o amestecăm cu 100 g de unt moale. Din crema obtinută formăm gogoşele mici, pe care le trecem prin mărar tocat mărunt.

Le păstrăm la rece până în momentul montării. Montăm frigăruile. Infigem pe fiecare beţişor câte o gogoşică de brânză, o măslină şi câte un crevete. Păstrăm la rece până în momentul servirii.

Frigarui de creveti si branza

Frigarui_de_creveti_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.