Frigarui de creveti si branza
PrinteazaFrigarui de creveti si branza din: creveti, branza telemea, unt, masline, marar, boia de ardei iute, sare.
- 16 creveti mici semipreparati
- 300 g branza telemea
- 150 g unt
- masline negre fara samburi
- marar proaspat
- boia de ardei iute
- sare
Mod de preparare:
Decojim creveţii şi îi prăjim câteva minute în 50 g de unt bine încins. Presărăm sare şi boia de ardei iute şi îi scoatem pe un şerveţel. Radem telemeaua pe răzătoarea mare şi o amestecăm cu 100 g de unt moale. Din crema obtinută formăm gogoşele mici, pe care le trecem prin mărar tocat mărunt.
Le păstrăm la rece până în momentul montării. Montăm frigăruile. Infigem pe fiecare beţişor câte o gogoşică de brânză, o măslină şi câte un crevete. Păstrăm la rece până în momentul servirii.
Frigarui de creveti si branza
Pofta buna!