Frigarui de creveti marinati

Printeaza

O reteta de frigarui de creveti marinati din: usturoi, ulei de masline, sos de rosii, otet de vin rosu, busuioc, sare, piper de cayenne si creveti.

Ingrediente:Frigarui de creveti marinati

  • 3 catei de usturoi tocati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml sos de rosii
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper de Cayenne
  • 1 kg creveti proaspeti, curatati

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare se amestecă usturoiul cu ulei de măsline, sos de roşii şi oţet. Se adaugă busuioc, sare şi piper de Cayenne. Se aşază creveţii în castron şi se amestecă până ce toţi creveţii se vor fi tăvălit prin marinată.

Se acoperă vasul şi se dă la frigider 1 oră, amestecând de două ori. Se înfig creveţii pe ţepuşe de frigărui şi se frig pe grătar, câte 2-3 min. pe fiecare parte.

Frigarui de creveti marinati

Frigarui de creveti marinati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.