Frigarui crocante pe gratar
PrinteazaFrigarui crocante pe gratar din: zucchini, salam, ardei, rosii, ulei, masline, otet, sare, piper.
- 2 zucchini
- salam
- ardei
- masline
- rosii
- ardei iute
- 80 ml ulei de măsline
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 1 lingură oţet balsamic
- oregano uscat
- sare şi piper negru
Mod de preparare:
Se taie rondele 2 zucchini.
Se înmoaie în apă şi se şterg 8 ţepuşe de bambus. Pe fiecare se înfige câte o felie de salam picant, 1 ardei iute, 1 bucată de dovlecel, 1 măslină, 1 roşie cherry, încă o măslină şi la final încă o roşie. Se încinge tigaia-gril.
Se face o vinegretă din 80 ml ulei de măsline, 2 linguri zeamă de lămâie, 1 lingură oţet balsamic, oregano uscat, sare şi piper negru măcinat.
Frigăruile se asezonează cu această vinegretă şi se frig pe grătar.
Pofta buna!