Frigarui cu ardei iute

Printeaza

Frigarui cu ardei iute din: ardei, paine, aioli.

Ingrediente:Frigarui_cu_ardei_iute

  • 1 ardei iute
  • 4 felii groase de pâine ţărănească
  • 150 g aioli

 

Mod de preparare:

Ardeiul iute se curăţă şi se spală, apoi se îndepărtează cotorul şi seminţele şi taie cubuleţe.

Feliile de pâine se prăjesc bine sau se rumenesc într-o tigaie până devin aurii, apoi se taie în cuburi de 2,5 x 2,5 cm.

Cuburile de pâine se ung de jur-împrejur cu sos aioli şi se înşiră pe 8 frigărui de lemn.

Se presară cu ardeiul iute şi se servesc imediat.

Frigarui cu ardei iute

Frigarui_cu_ardei_iute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.