Frigarui cu carnati, ciuperci si bacon
PrinteazaFrigarui cu carnati, ciuperci si bacon din: ulei de masline, miere, mustar cu boabe, bacon, carnati, ciuperci, rosii cherry, frunze de salata si sos de rosii.
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură de miere
- 1 lingură de muştar cu boabe întregi
- 8 felii subţiri de bacon, tăiate pe jumătate
- 8 cârnaţi mici (alegeţi o varietate mai condimentată), tăiaţi pe jumătate
- 16 ciuperci mici champignon
- 16 roşii cherry
- 4 baghete mici sau chifle crocante, frunze de salată şi sos de roşii (sau ketchup), pentru servit
Mod de preparare:
Încingeţi grătarul (sau tigaia-grătar) şi amestecaţi într-un bol uleiul, mierea şi muştarul cu sare şi piper.Înveliţi fiecare jumătate de cârnat într-o felie de bacon. Aşezaţi pe fiecare beţişor de frigăruie câte o ciupercă, o bucată de cârnat învelit în bacon şi o roşie cherry, apoi din nou în aceeaşi ordine, până ce obţineţi câte două din fiecare pe beţişor.
Cu o pensulă, ungeţi frigăruile cu sosul de muştar şi miere, apoi lăsaţi-le pe grătar, întorcându-le din când în când, timp de 10 minute, până ce cârnaţii se rumenesc, se pătrund şi capătă un aspect lipicios. Tăiaţi chiflele în două şi serviţi lângă frigărui, cu o mână de frunze de salată şi mult sos de roşii.
Frigarui cu carnati, ciuperci si bacon
Pofta buna!
Frigaruile astea cu carnati, arata bestial
+10 pentru frigaruile astea