Frigarui cu carnati, ciuperci si bacon

Printeaza

Frigarui cu carnati, ciuperci si bacon din: ulei de masline, miere, mustar cu boabe, bacon, carnati, ciuperci, rosii cherry, frunze de salata si sos de rosii.

Ingrediente:Frigarui_cu_carnati_ciuperci_si_bacon

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de muştar cu boabe întregi
  • 8 felii subţiri de bacon, tăiate pe jumătate
  • 8 cârnaţi mici (alegeţi o varietate mai condimentată), tăiaţi pe jumătate
  • 16 ciuperci mici champignon
  • 16 roşii cherry
  • 4 baghete mici sau chifle crocante, frunze de salată şi sos de roşii (sau ketchup), pentru servit

 

Mod de preparare:

Încingeţi grătarul (sau tigaia-grătar) şi amestecaţi într-un bol uleiul, mierea şi muştarul cu sare şi piper.Înveliţi fiecare jumătate de cârnat într-o felie de bacon. Aşezaţi pe fiecare beţişor de frigăruie câte o ciupercă, o bucată de cârnat învelit în bacon şi o roşie cherry, apoi din nou în aceeaşi ordine, până ce obţineţi câte două din fiecare pe beţişor.

Cu o pensulă, ungeţi frigăruile cu sosul de muştar şi miere, apoi lăsaţi-le pe grătar, întorcându-le din când în când, timp de 10 minute, până ce cârnaţii se rumenesc, se pătrund şi capătă un aspect lipicios. Tăiaţi chiflele în două şi serviţi lângă frigărui, cu o mână de frunze de salată şi mult sos de roşii.

Frigarui cu carnati, ciuperci si bacon

Frigarui_cu_carnati_ciuperci_si_bacon

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Frigaruile astea cu carnati, arata bestial

  2. +10 pentru frigaruile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.