Frigarui cu carne de pui, ceapa rosie si ardei gras

Printeaza

Frigarui cu carne de pui, ceapa rosie si ardei gras din: piept de pui, ceapa rosie, ardei grasi, sos pesto, patrunjel, lamaie, vin, sare.

Ingrediente:Frigarui_cu_carne_de_pui_ceapa_rosie_si_ardei_gras

  • 1 piept de pui măricel
  • 2 cepe roşii mici
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2-3 linguri de sos pesto
  • pătrunjel (pentru decor)
  • 1 lămâie
  • vin alb
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală şi curăţă pieptul de pui de excesul de grăsime sau piele, apoi taie-l în cuburi de circa 3 cm. Sărează și pipărează potrivit. Amestecă sosul pesto cu sucul de lămâie și o ceșcuță cu vin alb și toarnă amestecul peste carnea de pui. Acoperă și lasă la rece măcar 30 de minute.

Între timp, taie ardeii şi ceapa în bucăți potrivite (aproximativ aceeaşi mărime cu carnea).  Înfige pe fiecare băţ de frigăruie câte un cub de carne, apoi un pătrăţel de ardei, unul de ceapă şi tot aşa, până termini ingredientele.

Încinge 2-3 linguri de ulei într-o tigaie. Aşază frigăruile şi prăjeşte-le pe toate părţile. Scoate după ce au căpătat o culoare aurie. Decorează cu pătrunjel şi o felie de lămâie.

Frigarui cu carne de pui, ceapa rosie si ardei gras

Frigarui_cu_carne_de_pui_ceapa_rosie_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.