Frigarui cu cartofi natur
PrinteazaFrigarui cu cartofi natur din: piept de pui, ardei, ceapa, rosii, sare, rozmarin, piper, cartofi, cascaval, mascarpone, marar, usturoi, unt, bete pentru frigarui.
- 600 g piept de pui
- 4 ardei
- 2-3 cepe
- 4 roşii
- sare
- o crenguţă rozmarin
- piper
- 800 g cartofi
- 150 gcaşcaval
- 2-3 linguri brânză mascarpone
- o legătură mărar
- 1-2 fire usturoi
- 50 g unt topit
- beţe pentru frigărui
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui bucăţele, iar legumele se spală şi se taie bucăţi mai mari. Se stropesc cu unt şi se condimentează cu sare, piper şi rozmarin.
Beţele se ung cu unt şi se înfig bucăţile de carne şi legumele. Se pun apoi pe grătarul încins, la rumenit.
Se curăţă cartofii, se spală si se taie cubuleţe, apoi se fierb în apă cu sare. Cartofii fierţi se pregătesc cu mascarpone şi caşcavalul ras.
Se condimentează cu sare, piper şi pătrunjel proaspăt.
Pofta buna!
O sa fac si eu frigaruile astea