Frigarui cu cirese si pepene

Printeaza

Frigarui cu cirese si pepene din: inghetata, cirese, piersica, pepene galben, kiwi, frisca, rom, nuca.

Ingrediente:Frigarui cu cirese si pepene

  • 500 g îngheţată de ciocolată
  • 125 g cireşe
  • 1 piersică
  • 1/2 de pepene galben mic
  • 1 kiwi
  • 125 ml frişca
  • 2-4 linguri de rom
  • cca 100 g miez de nucă

 

Mod de preparare:

Ingheţata se iasă la înmuiat. Se spartă cireşele, se îndepărtează codiţele şi se scot sâmburii. Se spală piersica, se taie în sferturi, se scoate sâmburele şi se taie mărunt.

Se curăţă pepenele, se scot sâmburii şi se taieîn bucăţi. Se curăţă kiwiul şi se taie felii. Se înşiră fructele alternativ pe ţepuşe.

Se bate frişca şi se adaugă rom, apoi se amestecă cu îngheţata de ciocolată. Nucile se taie mărunt.

Frigăruile se aranjează pe farfurii şi se acoperă cu sos. Se presară nucă mărunţită şi se servesc imediat.

 

Frigarui cu cirese si pepene

Frigarui cu cirese si pepene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.