Frigărui cu două feluri de peşte

Printeaza

Frigărui cu două feluri de peşte 

Ingrediente:Frigărui cu două feluri de peşte

  • 400 g de file de ton
  • 400 g de file de somon
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 12 roşii cherry
  • zeama unei lămâi
  • plante aromatice de Provence
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tamponaţi fileurile de peşte cu hârtie absorbantă. Tăiaţi în bucăţi groase de 3-4 cm. Tăiaţi ardeiul în două. Curăţaţi-l de sâmburi şi îndepărtaţi toate pieliţele interioare. Tăiaţi în cubuleţe de 3-4 cm.

Tăiaţi dovlecelul în două, pe lungime. Tăiaţi fiecare parte în jumătăţi de rondele, de 2 cm. Faceţi frigăruile, alternând roşii cherry, ton, dovlecel, somon, ardei şi aşa mai departe. Asezonaţi cu zeamă de lămâie. Săraţi, piperaţi şi presăraţi din belşug cu plante aromatice de Provence.

Inainte de a le pune pe grătar, stropiţi cu puţin ulei de măsline. Lăsaţi frigăruile să se coacă timp de 10 mi­nute, întorcându-le regulat pentru a se face pe toate părţile. Turnaţi, eventual, încă puţin ulei de măsline în timp ce le gătiţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.