Frigarui cu mozzarella si rosii
PrinteazaFrigarui cu mozzarella si rosii din: rosii, busuioc, mozzarella, otet, sare, piper, usturoi, ulei de masline, sos pesto.
- 350 g roşii cherry
- 1 legătură de busuioc
- 200 g biluţe de mozzarella
- 1 lingură de oţet balsamic alb
- sare
- piper
- 1 căţel de usturoi
- 2 linguri de ulei de măsline
- 2 linguri de sos pesto
Mod de preparare:
Roşiile cherry se spală şi se şterg, iar busuiocul sespala si se scutură de apă. Mozzarella se lasă la scurs. Roşiile se montează pe frigărui alternativ cu frunze de busuioc şi biluţe de mozzarella.
Pentru vinegretă, se amestecă oţetul balsamic cu sare şi piper proaspăt măcinat. Usturoiul se cojeşte, se zdrobeşte şi se înglobează, de asemenea, în dressing.
Se adaugă apoi uleiul de măsline şi sosul pesto şi se bate totul cu telul. Frigăruile se dau prin vinegretă şi se lasa să absoarbă puţin din aceasta.
Se servesc cu ciabatta.
Frigarui cu mozzarella si rosii
Pofta buna!