Frigarui cu peste si carnaciori chorizo

Printeaza

Intr-un castron, amestecă 450 g fileuri de peşte (macrou, cod, somon), tăiate în cca 20 cuburi, 2 linguri ulei de măsline, linguriţă rozmarin tocat şi coaja rasă de la 1 lămâie.

Lasă la marinat timp de minimum 30 min până la câteva ore.

Inmoaie 10 frigărui de lemn în apă călduţă, apoi înfige alternativ bucăţi de peşte cu felii de chorizo, având grijă ca fiecare bucată de peşte să fie încadrată de felii de chorizo.

Incinge o tigaie sau grătarul şi frige frigăruile timp de 2-3 min pe fiecare parte, până sunt bine pătrunse.

Frigarui cu peste si carnaciori chorizo

Frigarui cu peste si carnaciori chorizo

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.