Frigarui cu piept si ficat de pui

Printeaza

Frigarui cu piept si ficat de pui din: piept de pui, ficat, ardei, ciuperci, dovlecei, ceapa, miere, sos de soia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui cu piept si ficat de pui

  • 300 g piept de pui
  • 150 g ficat de pui
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 8 ciuperci champignon
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe mici
  • 1 lingură cu miere
  • 3 linguri cu sos de soia light
  • 1 lingură cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul în cubuleţe potrivite şi pune-le într-un vas. Amestecă mierea cu sosul de soia şi adaugă-le peste pieptul de pui.

Acoperă vasul cu folie de plastic şi lasă la rece o oră.

Taie ficatul de pui în bucăţi potrivite, iar ardeii, ceapa, ciupercile şi dovleceii, în cubuleţe. Scurge pieptul de pui, şterge-l şi formează frigăruile, alternând bucăţile de pui cu cele de legume şi ficat.

Unge grătarul cu ulei şi încinge-l, apoi aşază frigăruile şi rumeneşte-le uniform pe toate părţile. Presară sare şi piper şi serveşte-le fierbinţi, alături de legume crude sau salată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.