Frigarui cu piept si ficat de pui
PrinteazaFrigarui cu piept si ficat de pui din: piept de pui, ficat, ardei, ciuperci, dovlecei, ceapa, miere, sos de soia, ulei, sare, piper.
- 300 g piept de pui
- 150 g ficat de pui
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras roşu
- 8 ciuperci champignon
- 2 dovlecei
- 2 cepe mici
- 1 lingură cu miere
- 3 linguri cu sos de soia light
- 1 lingură cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul în cubuleţe potrivite şi pune-le într-un vas. Amestecă mierea cu sosul de soia şi adaugă-le peste pieptul de pui.
Acoperă vasul cu folie de plastic şi lasă la rece o oră.
Taie ficatul de pui în bucăţi potrivite, iar ardeii, ceapa, ciupercile şi dovleceii, în cubuleţe. Scurge pieptul de pui, şterge-l şi formează frigăruile, alternând bucăţile de pui cu cele de legume şi ficat.
Unge grătarul cu ulei şi încinge-l, apoi aşază frigăruile şi rumeneşte-le uniform pe toate părţile. Presară sare şi piper şi serveşte-le fierbinţi, alături de legume crude sau salată.
Pofta buna!