Frigarui cu rucola

Printeaza

Frigarui cu rucola din: carne de pui, vin, usturoi, rucola, salata verde, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui cu rucola

  • 800 kg carne de pui (piept şi pulpe dezosate)
  • 100 ml vin alb
  • 1 cub de concentrat de găină
  • 4 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • salată verde
  • rucola
  • ceapă roşie
  • roşii cherry

 

Mod de preparare:

Pregăteşte o marinadă din vin, usturoi zdrobit, puţin ulei, sare şi piper. Adaugă cubul de concentrat şi amestecă. Porţionează carnea cuburi pentru frigărui şi lasă-le în această marinadă.

Ţine-le la frigider cel puţin jumătate de oră, să-şi ia aromele şi să devină fragedă. Scurge carnea, înfige bucăţile pe beţe de frigăruie şi frige-le la grătar sau într-o tigaie grill unsă cu puţin ulei.

Serveşte frigăruile alături de o salată generoasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.