Frigarui cu rucola
PrinteazaFrigarui cu rucola din: carne de pui, vin, usturoi, rucola, salata verde, sare, piper.
- 800 kg carne de pui (piept şi pulpe dezosate)
- 100 ml vin alb
- 1 cub de concentrat de găină
- 4 căţei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
- salată verde
- rucola
- ceapă roşie
- roşii cherry
Mod de preparare:
Pregăteşte o marinadă din vin, usturoi zdrobit, puţin ulei, sare şi piper. Adaugă cubul de concentrat şi amestecă. Porţionează carnea cuburi pentru frigărui şi lasă-le în această marinadă.
Ţine-le la frigider cel puţin jumătate de oră, să-şi ia aromele şi să devină fragedă. Scurge carnea, înfige bucăţile pe beţe de frigăruie şi frige-le la grătar sau într-o tigaie grill unsă cu puţin ulei.
Serveşte frigăruile alături de o salată generoasă.
Pofta buna!