Frigărui la cuptor

Printeaza

Frigărui la cuptor din: piept de pui, carnati, ardei, dovlecel, vanata, rosii, ciuperci, ceapa, gogosari, sare, piper, ulei, cimbru, mustar, maghiran, vin.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 300 g cârnaţi mici
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • 3 roşii
  • 4-5 ciu­perci
  • 1 ceapă
  • 2 gogoşari
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • muştar
  • măghiran
  • vin alb
  • ţepuşe speciale

 

Mod de preparare:

Frigărui la cuptor: Tai pieptul de pui felii, apoi le baţi cu ciocanul de şniţele până se subţiază. Cureţi ardeii şi gogoşarii de cotoare, ceapa de foi şi speli bine vânătă, dovlecelul, roşiile şi ciupercile.

Le tai apoi felii sau rondele, după cum îţi place. Ungi feliile de pui cu muştar, aşezi pe fiecare o ciupercă, fâşii de ardei sau un câmat, după cum îţi place. Rulezi şi le pui pe ţepuşe.

Pui apoi alternativ ron­dele de vinete, felii de roşii, bucăţi de ardei şi câmaţi. După ce ai făcut toate frigăruile, le aşezi într-o tavă de aragaz, le stropeşti cu ulei, vin alb, presari sare şi condimente după gust şi le dai la cuptor pentru 30-35 de minute.

 

 

Poftă bună!

 

 

Gujon de Pui Pane Crocant

Gujon de Pui Pane Crocant din: piept de pui, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper. Această rețetă simplă și apetisantă implică bucăți de piept de pui tăiate în fasii, trecute prin făină, ou bătut și pesmet, apoi prăjite până devin aurii și crocante. Reteta Gujon de Pui Pane Crocant Ingrediente: 500 g piept de pui, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.