Gujon de Pui Pane Crocant din: piept de pui, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper. Această rețetă simplă și apetisantă implică bucăți de piept de pui tăiate în fasii, trecute prin făină, ou bătut și pesmet, apoi prăjite până devin aurii și crocante. Reteta Gujon de Pui Pane Crocant Ingrediente: 500 g piept de pui, […]
Frigărui la cuptor
PrinteazaFrigărui la cuptor din: piept de pui, carnati, ardei, dovlecel, vanata, rosii, ciuperci, ceapa, gogosari, sare, piper, ulei, cimbru, mustar, maghiran, vin.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 300 g cârnaţi mici
- 2 ardei
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- 3 roşii
- 4-5 ciuperci
- 1 ceapă
- 2 gogoşari
- sare
- piper
- ulei
- cimbru
- muştar
- măghiran
- vin alb
- ţepuşe speciale
Mod de preparare:
Frigărui la cuptor: Tai pieptul de pui felii, apoi le baţi cu ciocanul de şniţele până se subţiază. Cureţi ardeii şi gogoşarii de cotoare, ceapa de foi şi speli bine vânătă, dovlecelul, roşiile şi ciupercile.
Le tai apoi felii sau rondele, după cum îţi place. Ungi feliile de pui cu muştar, aşezi pe fiecare o ciupercă, fâşii de ardei sau un câmat, după cum îţi place. Rulezi şi le pui pe ţepuşe.
Pui apoi alternativ rondele de vinete, felii de roşii, bucăţi de ardei şi câmaţi. După ce ai făcut toate frigăruile, le aşezi într-o tavă de aragaz, le stropeşti cu ulei, vin alb, presari sare şi condimente după gust şi le dai la cuptor pentru 30-35 de minute.
Poftă bună!