Frigarui de curcan cu chili si marar
PrinteazaFrigarui de curcan cu chili si marar din: piept de curcan, miez de paine, lapte, unt, ceapa, ulei, praf de chili, sare, piper negru macinat.
Ingrediente:
- 500 g piept de curcan
- 50 g miez de pâine uscată
- 100 ml lapte
- 50 g unt topit
- 1 ceapă mică
- 4 linguri de ulei
- 1/2 linguriţă de praf de chili
- 1 linguriţă rasă de sare
- 1/2 linguriţă de piper negru măcinat
- 1 legătură de mărar
Mod de preparare:
Pune la înmuiat miezul de pâine în lapte. Taie carnea în bucăţele şi toac-o folosind sita medie. Adaugă untul topit, miezul de pâine bine stors şi ceapa tocată mărunt.
Pune sare, piper şi chili. Amestecă şi trece toată compoziţia prin maşina de tocat.
Cu palmele unse cu ulei, formează patru chiftele alungite şi înfige-le în câte o ţepuşă din lemn de bambus. Lasă-le la frigider o oră, apoi frige-le într-o tigaie termorezistentă sau pe grătar.
Frigarui de curcan cu chili si marar
Pofta buna!