Frigarui de curcan cu chili si marar

Printeaza

Frigarui de curcan cu chili si marar din: piept de curcan, miez de paine, lapte, unt, ceapa, ulei, praf de chili, sare, piper negru macinat.

Frigarui_de_curcan_cu_chili_si_marar

Ingrediente:

  • 500 g piept de curcan
  • 50 g miez de pâine uscată
  • 100 ml lapte
  • 50 g unt topit
  • 1 ceapă mică
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 linguriţă de praf de chili
  • 1 linguriţă rasă de sare
  • 1/2 linguriţă de piper negru măcinat
  • 1 legătură de mărar

Mod de preparare:

Pune la înmuiat miezul de pâine în lapte. Taie carnea în bucăţele şi toac-o folosind sita medie. Adaugă untul topit, miezul de pâine bine stors şi ceapa tocată mărunt.

Pune sare, piper şi chili. Amestecă şi trece toată compoziţia prin maşina de tocat.

Cu palmele unse cu ulei, formează patru chiftele alungite şi înfige-le în câte o ţepuşă din lemn de bambus. Lasă-le la frigider o oră, apoi frige-le într-o tigaie termorezistentă sau pe grătar.

Frigarui de curcan cu chili si marar

Frigarui_de_curcan_cu_chili_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.