Frigarui de curcan cu ciuperci

Printeaza

Frigarui de curcan cu ciuperci din: piept de curcan, usturoi, miere, lamaie verde, verdeata, iaurt, ciuperci.

Ingrediente: Frigarui_de_curcan_cu_ciuperci

  • 500 g file de piept de curcan
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • 2 linguri miere fluidă
  • coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie verde
  • 3 linguri verdeaţă tocată (pătrunjel, cimbru, salvie, tarhon)
  • 150 g iaurt
  • 300 g ciuperci

Mod de preparare:

Se amestecă într-un castron bucăţile de carne cu usturoi, miere, coajă şi suc de lămâie verde, verdeaţă şi iaurt.

Se lasă să se marineze 1-2 ore la frigider.

Se adaugă ciupercile în vas. Se înfig pe ţepuşe bucăţi de carne şi ciuperci.

Se sărează şi se piperează; se frig pe grătarul încins, 8-10 min. Se servesc calde.

Frigarui de curcan cu ciuperci

Frigarui_de_curcan_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui_de_curcan_cu_legume

Frigarui de curcan cu legume

Frigarui de curcan cu legume din: piept de curcan, iaurt, rosii, oregano, sare, piper, dovlecei, vanata, ardei, ceapa, ulei. Ingrediente: 1/2 piept de curcan un pahar mare de iaurt 10 roşii mici puţin oregano sare piper Pentru garnitura: 2 dovlecei o vânătă 2 ardei 3-4 roşii 2 cepe 2-3 linguri ulei sare piper   Mod […]

 

Frigarui cu curcan marinat in vin si ciuperci

Frigarui cu curcan marinat in vin si ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, ceapa, ardei grasi rosii, ulei, sare, piper, cimbru, vin alb, usturoi. Ingrediente: 1 kg piept de curcan 500 g ciuperci 1 ceapă 2 ardei graşi roşii 2 linguri ulei sare, piper cimbru 250 ml vin alb 2 căţei de usturoi Mod de […]

 

Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras

Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras din: pulpă de curcan fără piele şi os, ardei diferit coloraţi, zucchini mici, ceapă roşie si alba, sare, piper, condimente pentru carnea de pasăre, ghimbir, coniac, turmeric, ulei. Ingrediente: 400 g pulpă de curcan fără piele şi os 3 ardei diferit coloraţi 2 zucchini mici 1 ceapă roşie 1 ceapă albă sare piper condimente pentru carnea […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.