Frigarui de caprioara cu garnitura de crutoane de cascaval
PrinteazaFrigărui de căprioara cu garnitură de crutoane de caşcaval
- 1,250 kg carne fragedă de căprioară
- 200 g piept afumat
- 400 g ficat şi rinichi de căprioara
- 350 g ciuperci
- sare
- piper
- mujdei
- 12 felii crutoane
- 100 g unt
- 200 g caşcaval
- 12 frigărui
Mod de preparare:
Se taie carnea bucăţi egale, ciupercile opărite, pieptul afumat, ficatul şi rinichii, de asemenea, tăiate bucăţi şi se înfig intercalate pe frigărui se frig pe grătar, unse cu unt, sare, piper şi pe parcurs se stropesc cu mujdei.
Se servesc pe platou fierbinte garnisite cu crutoane prăjite unse cu unt şi pe fiecare cruton se pune cate o felie subţire de caşcaval Penteleu.
Pofta buna!
Trebuie sa fie tare bune frigaruile de caprioara