Frigarui de carnaciori cu bacon si fleica

Printeaza

Frigarui de carnaciori cu bacon si fleica din: carnaciori picanti, bacon, fleica, vin rosu, ceapa, usturoi, cimbru, boabe de piper, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui de carnaciori cu bacon si fleica

  • 200 g carnaciori picanti (de bere)
  • 150 g bacon feliat
  • 300 g fleica
  • 1 cana cu vin rosu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 10 boabe de piper
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Pune fleica la marinat în vin, adăugând ceapa tăiată mare, usturoiul feliat, boabele de piper, sare şi cimbru. Lasă la rece două ore, apoi potriveşte bucăţile.

Inveleşte bucăţile de carne şi cârnăcior în bacon, apoi înfige-le pe frigărui: felie de bacon întreagă, mai din margine, un pacheţel cu carne, iar felie de bacon (aceeaşi, ca o spirală), un alt pacheţel (de data asta cu cârnăcior) şi din nou învelişul din spirala de bacon.

Ţine-le pe grătarul încins până ce se rumenesc, având grijă să le întorci pe o parte şi pe alta. Seveşte-le cu piure sau cartofi prăjiţi, cu salată şi nişte vin roşu.

Frigarui de carnaciori cu bacon si fleica

Frigarui de carnaciori cu bacon si fleica

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.