Frigarui de carne de porc, momite si bureti
PrinteazaFrigarui de carne de porc, momite si bureti
- 300 g muşchi de porc
- 240 g momiţe
- 210 g piept ajumat
- 300 g bureti cartofi sotaţi cu unt fasole verde sote morcovi sote
- 2 bucăţi salată verde
- piper
- cimbru
- sare
Mod de preparare:
Muşchiul de porc se taie în bucăţi egale, momiţele şi pieptul afumat se condimentează. Bureţii se spală, se curăţă de codiţe şi se condimentează cu piper.
Se introduc apoi în frigare de inox, intercalat, din fiecare bucată (carne de porc, momiţe, piept afumat şi bureţi) cîte una, pînă ce se completează cele 6 frigărui.
Se ung frigăruile cu ulei,se pun pe grătar şi se sărează după ce s-au fript. Se servesc calde cu cartofi sote cu unt, fasole verde sote, morcovi sote şi salată verde ca decor.
Pofta buna!
O sa fac doar frigarui de porc, fara momite 🙂