Frigarui de cartofi si creveti

Printeaza

Frigarui de cartofi si creveti din: cartofi, sare, creveti, salvie, costita, ulei de unt, piper, tepuse de lemn.

Ingrediente:Frigarui de cartofi si creveti

  • 12 cartofi mici, ce rămân tari la fiert
  • sare
  • 12 creveţi decorticaţi
  • 12 frunze de salvie
  • 12 felii de costiţă
  • 20 g ulei de unt
  • piper
  • 4 ţepuşe de lemn

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă în apă cu sare, apoi se scurg, se trec prin jet de apă rece, se lasă la răcit şi se cojesc.

Se înfăşoară câte o frunză de salvieîn jurul creveţilor şi o felie de costiţă în jurul cartofilor. Se înfig alternativ pe ţepuşă câte 3 creveţi şi 3 cartofi.

Se încinge uleiul de unt într-o tigaie şi se prăjesc frigăruile câte 8 minute pe fiecare parte. Se asezonează cu sare şi piper şi se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.