Frigarui de creveti cu boia

Printeaza

Frigarui de creveti cu boia din: pasta de rosii, creveti, boia iute, zaha brun, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_creveti_cu_boia

  • 100 ml pastă de roșii
  • 400 g creveți
  • 20 g boia iute
  • 25 g zahăr brun
  • ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Creveții se curăță și se spală. Se prepară un sos de marinare astfel: se amestecă pasta de tomate, zahărul, sucul de lămâie, boiaua, uleiul de măsline, sarea și piperul și se ung creveții cu sos.

Se înfig creveții pe țepușe și se rumenesc în cuptor, pe grătar sau într-o tigaie pe foc iute timp de 10 minute. Se servesc cu restul de sos alături.

Frigarui de creveti cu boia

Frigarui_de_creveti_cu_boia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.