Frigarui de creveti cu dovlecei si ardei gras
PrinteazaFrigarui de creveti cu dovlecei si ardei gras din: creveti, dovlecei, ardei gras, ceapa rosie, rosii cherry, lamaie, ulei de masline, boai de ardei iute, sare, piper.
- 1 kg creveti mici semipreparati
- 2 dovlecei
- 2 ardei grasi (unul rosu si unul galben)
- 2 cepe rosii
- 10-12 rosii cherry
- 1 lamaie
- ulei de masline
- boia de ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Decojim creveţii şi îi punem într-un bol mare. îi stropim cu zeamă de lămâie, ulei de măsline şi presărăm boia de ardei iute, sare şi piper.
Amestecăm uşor, până când toţi creveţi sunt bine asezonaţi. Ii lăsăm la marinat cam 2 ore. In acest timp spălăm şi curăţăm legumele.
Tăiem dovleceii rondele, ardeii îi tăiem cubuleţe, iar ceapa sferturi. Presărăm toate legumele cu sare şi piper, inclusiv roşiile întregi.
Montăm frigăruile, înfigând alternativ creveţi şi legume. Frigem frigăruile pe grătarul bine încins, câte 15 minute pe fiecare parte.
Frigarui de creveti cu dovlecei si ardei gras
Pofta buna!
Foarte bine arata frigaruile astea 🙂