Frigarui de creveti cu miere si busuioc

Printeaza

Frigarui de creveti cu miere si busuioc din: creveti, sos de soia, miere, bere neagra, zeama de lamaie, boia ite, busuioc.

Ingrediente:Frigarui_de_creveti_cu_miere_si_busuioc

  • 300 g creveti decorticati
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1 lingura cu miere
  • 100 ml bere neagra
  • zeama de lamaie
  • boia iute
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Spală creveţii în apă rece şi lasă-i la scurs într-o sită. Amestecă sosul de soia cu mierea, adaugă berea neagră (ori bere blondă sau vin), zeamă de lămâie după gust, apoi presară boia iute şi câteva frunze de busuioc uscat. Toarnă marinata într-o pungă şi adaugă creveţii.

Leagă punga şi amestecă bine creveţii în sos. Lasă la marinat, în frigider, 3-4 ore. Pune pe beţe de frigăruie câte cinci creveţi şi frige-i pe grătar 2-3 minute pe fiecare parte. Serveşte-i cu salată verde şi lămâie, iar dacă vrei garnitură, orezul cu parmezan este o alegere bună.

Frigarui de creveti cu miere si busuioc

Frigarui_de_creveti_cu_miere_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.