Frigarui de creveti cu portocala

Printeaza

Frigarui de creveti cu portocala din: creveti, portocala, usturoi, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Frigarui de creveti cu portocala

  • 500 g creveţi
  • sucul unei jumătăţi de portocală
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Creveţii se decortichează şi se pun într-un castron. Se adaugă sucul de portocală, usturoiul pisat, un praf de sare şi piper. Se lasă 10 minute la marinat, timp în care se înmoaie beţele de lemn în apă.

Se înfig apoi creveţii pe ţepuşe şi se aşază pe grătar 6 minute.

Se servesc cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.