Frigarui de creveti picante
PrinteazaFrigarui de creveti picante din: creveti, ulei de susan, miere, sos sriracha, lamaie, ustroi, sare, piper.
- 16 creveți
- 2 linguri de ulei de susan
- 2 lingurițe de miere sau zahăr
- 2 lingurițe sos sriracha
- coaja si sucul de o jumătate de lămâie
- 4 căței de usturoi
- sare și piper
Mod de preparare:
Spalati creveții și uscați cu un șervețel de hârtie.
Într-un bol se adaugă ulei, miere, sos sriracha, lămâie, usturoi, sare si piper, dupa gust, apoi se amestecă toate ingredientele împreună.
Incorporati creveții și lăsați să se marineze câteva ore în frigider.
Infigeti pe frigarui, incălziți gratarul, si ungeti cu ulei de măsline. Adaugati frigaruile si rumeniti pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte.
Serviti cu lamaie.
Pofta buna!