Frigarui de creveti picante

Printeaza

Frigarui de creveti picante din: creveti, ulei de susan, miere, sos sriracha, lamaie, ustroi, sare, piper.

Ingrediente: Frigarui de creveti picante

  • 16 creveți
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 2 lingurițe de miere sau zahăr
  • 2 lingurițe sos sriracha
  • coaja si sucul de o jumătate de lămâie
  • 4 căței de usturoi
  • sare și piper

 

Mod de preparare:

Spalati creveții și uscați cu un șervețel de hârtie.

Într-un bol se adaugă ulei, miere, sos sriracha, lămâie, usturoi, sare si piper, dupa gust, apoi se amestecă toate ingredientele împreună.
Incorporati creveții și lăsați să se marineze câteva ore în frigider.

Infigeti pe frigarui, incălziți gratarul, si ungeti cu ulei de măsline. Adaugati frigaruile si rumeniti pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte.

Serviti cu lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.