Frigarui de curcan cu capsuni si miere
PrinteazaFrigarui de curcan cu capsuni si miere din: file de piept de curcan, ardei iute, sos de soia, miere, oţet aromat, ulei, căpşuni, frunze de păpădie tânără sau rucola.
- 400 g file de piept de curcan
- 1 ardei iute
- 4 linguri sos de soia
- 1 lingură miere
- 4 linguri oţet aromat
- 2 linguri ulei
- 500 g căpşuni
- frunze de păpădie tânără sau rucola
Mod de preparare:
Se taie cuburi pieptul de curcan. Se curăţă şi se toacă ardeiul iute; se amestecă împreună cu sosul de soia, miere şi oţet. Se lasă carnea să se marineze înăuntru 60 min., la frigider
Se şterge carnea, se prăjeşte în ulei bine încins şi se lasă să se răcorească. Se înfig pe ţepuşe bucăţele de carne, alternând cu căpşuni întregi şi frunze de păpădie sau rucola.
Frigarui de curcan cu capsuni si miere
Pofta buna!