Frigarui de curcan cu capsuni si miere

Printeaza

Frigarui de curcan cu capsuni si miere din: file de piept de curcan, ardei iute, sos de soia, miere, oţet aromat, ulei, căpşuni, frunze de păpădie tânără sau rucola.

Ingrediente:Frigarui de curcan cu capsuni si miere

  • 400 g file de piept de curcan
  • 1 ardei iute
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingură miere
  • 4 linguri oţet aromat
  • 2 linguri ulei
  • 500 g căpşuni
  • frunze de păpădie tânără sau rucola

Mod de preparare:

Se taie cuburi pieptul de curcan. Se curăţă şi se toa­că ardeiul iute; se ameste­că împreună cu sosul de soia, miere şi oţet. Se lasă carnea să se marineze înă­untru 60 min., la frigider

Se şterge carnea, se prăjeşte în ulei bine încins şi se lasă să se răcorească. Se înfig pe ţepuşe bucăţele de carne, alternând cu căp­şuni întregi şi frunze de păpădie sau rucola.

Frigarui de curcan cu capsuni si miere

Frigarui de curcan cu capsuni si miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.