Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras

Printeaza

Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras din: pulpă de curcan fără piele şi os, ardei diferit coloraţi, zucchini mici, ceapă roşie si alba, sare, piper, condimente pentru carnea de pasăre, ghimbir, coniac, turmeric, ulei.

Frigarui_de_curcan_cu_dovlecel_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 400 g pulpă de curcan fără piele şi os
  • 3 ardei diferit coloraţi
  • 2 zucchini mici
  • 1 ceapă roşie
  • 1 ceapă albă
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de pasăre

Pentru marinată:

  • 1 bucată ghimbir de circa 2 cm
  • 2 linguri coniac
  • 1 vârf de cuţit turmeric
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci între şervete şi o tai în cuburi. Cureţi ghimbirul şi îl razi fin, după care îl amesteci împreună Cu ule­iul, coniacul, puţină sare şi turmericul.

Treci cuburile de carne prin acest amestec şi le păstrezi 2 ore în frigi­der. Pui beţele pentru frigă­rui în apă. Cureţi ceapa şi ardeii şi le tai în fâşii mai mari. Speli zucchini şi îi tai în rondele groase de 5 mm.

In beţele de bambus pentru frigărui, înfigi bucăţi de carne alternând cu legume şi presari frigăruile cu condimente pentru carne de pasăre.

Le frigi câte 4-5 minute pe fiecare parte, le sărezi la sfârşit sau laşi la latitudinea mesenilor câtă sare să-şi adauge. Le serveşti calde, de preferinţă cu un sos.

Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras

Frigarui_de_curcan_cu_dovlecel_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.