Frigarui de fructe cu zabaione

Printeaza

Frigarui de fructe cu zabaione din: zahar brun, unt, mar, ananas, oua, zahar, Campari, ulei, hartie de copt.

Ingrediente:Frigarui de fructe cu zabaione

  • 2 linguri de zahăr brun
  • 1 linguriţă de unt
  • 1 măr
  • cca 1/4 ananas proaspăt
  • 4 gălbenuşuri
  • 4 linguri de zahăr
  • 4 linguri de Campari
  • ulei
  • hârtie de copt

 

Mod de preparare:

Zahărul brun se caramelizează într-o tigaie, se adaugă untul şi se amestecă. Se curăţă mărul, se scot sâmburii şi se taieîn felii nu prea subţiri. Feliile se scufundăîn caramel, apoi se scot din tigaie şi se lasă la uscat pe o foaie de copt unsă cu ulei.

Se curăţă ananasul, se taie felii şi se pune pe ţepuşă alternativ cu bucăţile de mere.

Se prepară la bain-marie un zabaione din gălbenuş, zahăr şi Campari. Frigăruile se servescîmpreună cu acesta.

 

Frigarui de fructe cu zabaione

Frigarui de fructe cu zabaione

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.