Frigarui de gasca

Printeaza

Frigarui de gasca din: carne de gasca, ciuperci, carnaciori, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Frigarui de gasca

  • 1 kg carne de gâscă
  • 600 g piept afumat de gaşca
  • 600 g ciuperci
  • 400 g cârnăciori
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de gâscă în bucăţi mici iar restul ingredientelor în felii subţiri. Puneţi-le, intercalate, pe frigărui, ungeţi-le cu ulei, dati-le cu sare şi piper.

Frigeţi-le pe grătar, 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.