Frigarui de legume cu pesto
PrinteazaFrigarui de legume cu pesto din: dovlecei, ardei, rosii cherry, sos pesto, ulei de masline, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare.
- 2 dovlecei, feliati
- 1 ardei galben, taiat bucati
- 1 ardei roșu, taiat bucati
- 1 ardei portocaliu, taiat bucati
- 10-12 roșii cherry
- 1/3 cană sos pesto
- 2 linguri ulei de masline sau unt topit
- 2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 1 lingura coaja de lamaie
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Într-un castron mare, se combina pesto, uleiul de măsline sau unt, zeama de lamaie si coaja de lamaie. Se adauga sare, dupa gust.
Amestecati foarte bine.
Adaugati legumele și amestecati. Lasati la marinat. Se incalzeste gratarul. Infigeti legumele pe frigarui si asezati pe gratar. Rumeniti pe toate partile timp de aproximativ 20-25 de minute.
Pofta buna!