Miere de Floarea-Soarelui: Origine, Beneficii pentru Sănătate și Modalități de Utilizare. Mierea este un aliment natural cu o istorie îndelungată de utilizare și beneficii pentru sănătate. Originea Mierii de Floarea-Soarelui: Mierea de floarea-soarelui este produsă de albinele care colectează nectar din flori de floarea-soarelui. Această miere are o culoare deschisă, asemănătoare cu tonurile aurii ale […]
Frigarui de legume cu pesto
PrinteazaFrigarui de legume cu pesto din: dovlecei, ardei, rosii cherry, sos pesto, ulei de masline, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare.
Ingrediente:
- 2 dovlecei, feliati
- 1 ardei galben, taiat bucati
- 1 ardei roșu, taiat bucati
- 1 ardei portocaliu, taiat bucati
- 10-12 roșii cherry
- 1/3 cană sos pesto
- 2 linguri ulei de masline sau unt topit
- 2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 1 lingura coaja de lamaie
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Frigarui de legume cu pesto: Într-un castron mare, se combina pesto, uleiul de măsline sau unt, zeama de lamaie si coaja de lamaie.
adauga sare, dupa gust. Amestecati foarte bine.
Adaugati legumele și amestecati. Lasati la marinat. Se incalzeste gratarul. Infigeti legumele pe frigarui si asezati pe gratar.
Rumeniti pe toate partile timp de aproximativ 20-25 de minute.
Pofta buna!
Rețetă Cocktail Hugo – Cum să prepari un cocktail răcoritor
Rețetă Cocktail Hugo – Cum să prepari un cocktail răcoritor din: prosecco, suc de coacaze, sirop de menta, frunze de menta, lamaie, gheata. Cocktailul Hugo este o băutură răcoritoare și elegantă, perfectă pentru serile de vară sau orice ocazie specială. A fost creat inițial în Tirolul de Sud, în regiunea italiană din Alpii de Sud. […]