Frigarui de legume cu sos pesto
PrinteazaFrigarui de legume cu sos pesto din: dovlecei, ardei, rosii, sos pesto, ulei de masline, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare.
- 2 dovlecei, feliati
- 1 ardei galben, taiat bucati
- 1 ardei roșu, taiat bucati
- 1 ardei portocaliu, taiat bucati
- 10-12 roșii cherry
- 1/3 cană sos pesto
- 2 linguri ulei de masline sau unt topit
- 2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 1 lingura coaja de lamaie
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Se amesteca pesto, uleiul de măsline sau unt, zeama de lamaie si coaja de lamaie. Se adauga sare, dupa gust. Adaugati legumele și amestecati. Lasati la marinat.
Se incalzeste gratarul.
Infigeti legumele pe frigarui si asezati pe gratar. Rumeniti pe toate partile timp de aproximativ 20-25 de minute.
Pofta buna!