Frigarui de legume cu sos pesto

Printeaza

Frigarui de legume cu sos pesto din: dovlecei, ardei, rosii, sos pesto, ulei de masline, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare.

Ingrediente: Frigarui de legume cu sos pesto

  • 2 dovlecei, feliati
  • 1 ardei galben, taiat bucati
  • 1 ardei roșu, taiat bucati
  • 1 ardei portocaliu, taiat bucati
  • 10-12 roșii cherry
  • 1/3 cană sos pesto
  • 2 linguri ulei de masline sau unt topit
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Se amesteca pesto, uleiul de măsline sau unt, zeama de lamaie si coaja de lamaie. Se adauga sare, dupa gust. Adaugati legumele și amestecati. Lasati la marinat.

Se incalzeste gratarul.

Infigeti legumele pe frigarui si asezati pe gratar. Rumeniti pe toate partile timp de aproximativ 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.