Frigarui de legume si ananas

Printeaza

Frigarui de legume si ananas

Ingrediente:

  • 10-12 brocolii buchetele Frigarui de legume si ananas
  • 10-12 palarii ciuperci
  • 1 bucata morcov mare
  • 1 fir praz
  • 2-3 tulpini telina
  • 1/2-1 bucata ardei rosu
  • 10 buchetele  conopida
  • 1/4 ananas mare
  • 1 bucata dovlecel

 

Mod de preparare:

Dupa ce-am transformat legumele in cuburi sau buchete maricele si le-am asezat in castron, le lasam putin sa tremure de nerabdare in asteptarea marinatei.

Turnam marinata prin surprindere peste legume si amestecam bine dar delicat. Lasam legumele la marinat 2-12-24 ore .

Cat ne vine la-ndemana. Cu cat se marineaza mai mult cu atat gustul e mai intens. Daca le lasam la marinat un interval mai lung, le bagam in frigider.

Le mai vizitam din cand in cand, amestecam, furam cate-o bucata si iar le ferecam in frigider. Pana ni se face foame.

Atunci, ne inarmam cu cateva frigarui din bambus, si, rand pe rand aliniem legumele (si fructul) intr-o frigaruie colorata.

Putem sa le deshidratam pentru 1-2 ore. Vor fi calde si ceva mai moi.

Altfel, fragezime si culoare de gatit capata oricum din pricina marinatei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.