Frigarui de midii sau scoici, anghinare cu pilaf cu rosii

Printeaza

Frigarui de midii sau scoici, anghinare cu pilaf cu rosii

Ingrediente:Frigarui de midii sau scoici, anghinare cu pilaf cu rosii

  • 50 midii sau scoici opărite
  • 6 funduri de anghinare fiartă
  • 400 g macrouri afumate tăiate
  • 1/2 pahar vin roşu
  • 250g orez
  • 100g unt
  • 400g roşii
  • 1 ceapă
  • 12 frigărui
  • 1 legătură de verdeaţă
  • 1/4 l supă
  • sare

 

Mod de preparare:

Anghinara se taie în patru bucăţi. Midiile întregi şi macrourile bucăţi se pun la marinat în vinul roşu. După 3 ore se pun intercalate pe frigărui şi se frig în unt într-o tigaie, timp de 10 minute.

Se presară cu verdeaţa tocată şi cu vinul din marinată.

Separat se face un pilaf din orez, unt, sare, roşiile curăţate, tăiate şi cu 1/4 1 supă. Se serveşte cu frigăruile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.