Frigarui de mistret cu salam, bureti si arpagic cu garnitura de varza rosie brezata

Printeaza

Frigarui de mistret cu salam, bureti si arpagic cu garnitura de varza rosie brezata

Ingrediente:Frigarui de mistret cu salam, bureti si arpagic cu garnitura de varza rosie brezata

  • 800g carne de porc mistreţ
  • 300g salam afumat
  • 400g bureţi
  • 300g arpagic
  • 40g untură
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 12 frigărui

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale, salamul felii, bureţii bucăţi şi arpagicul opăriţi tăiat în două.

Se pun intercalate pe frigărui, se ung cu untură, se dă sare şi piper şi se frig pe grătar 8-10 minute.

Se servesc cu varză roşie brezată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cum or fi frigaruii de mistret?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.