Frigărui de muşchi de vită şi piept de giscă cu sos de muştar, ouă şi ceapă

Printeaza

Frigărui de muşchi de vită şi piept de giscă cu sos de muştar, ouă şi ceapă

Ingrediente:Frigărui de muşchi de vită şi piept de giscă cu sos de muştar, ouă şi ceapă

  • 1,200 kg muşchi de vaca
  • 450 g piept de gîscă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 salate verzi
  • 100 g ulei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 fir ceapă verde
  • 2 ouă
  • 1/2 linguriţă de muştar
  • puţin zahăr
  • 12 frigărui
  • zeamă de lămaie

 

Mod de preparare:

Muşchiul se taie bucăţi egale, pieptul felii subţiri şi se pun intercalate pe frigărui. Se ung cu unt, se dă sare, piper si cimbru şi se frig pe grătar 8-10 minute.

Salata se spală bine, se rupe cu mina bucăţele, se stoarce şi se pune pe un şervet care absoarbe apa.

Separat se face un sos cu muştar, ulei, ceapa verde tocată, sare, puţin zahăr, zeamă de lămiie, ouăle fierte tari şi tocate şi mărarul tocat.

Acest sos se amestecă cu salata şi se serveşte în salatieră o dată cu frigănelele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.