Frigarui de muschi

Printeaza

Frigarui de muschi 

Ingrediente:Frigarui de muschi

  • 750 g muşchi
  • 100 g costiţă
  • ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • usturoi

Mod de preparare:

Curăţăm muşchiul de vine şi de pieliţe şi tăiem bucăţi cubice de 3-4 cm. Punem bucăţile pe o farfurie, presărăm piper, cimbru şi usturoi şi le muiem uşor în ulei.

Infigem cate 4-5 bucăţi în fiecare frigăruie,punand între ele cate o felioară de costita.

Le punem pe grătar şi, cand le intoarcem, le ungem cu o pană muiată untură. Apoi le dăm sare şi le ifigem în frigăruile de lemn. Garnisim împrejur cu pătrunjel.

Frigăruile de berbec, de miel şi de vitel se fac la fel.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.