Frigarui de ovine, piept afumat, rinichi cu ciuperci

Printeaza

Frigarui de ovine, piept afumat, rinichi cu ciuperci

Ingrediente:Frigarui de ovine, piept afumat, rinichi cu ciuperci

  • 750 g carne fragedă de berbec sau miel
  • 250 g piept ajumat
  • 300 g ciu­perci sau mînătărci opărite
  • sare
  • piper
  • 40 g unt
  • cimbru
  • mujdei
  • 300 g ficat de berbec
  • 200 g rinichi de berbec
  • 200 g momiţe de viţel
  • 600 g cartofi
  • ulei pen­tru prăjit cartofii
  • 12 frigărui

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale, de mărimea unei nuci, pieptul afumat si miichi felii subţiri, ficatul şi momiţele felii groase şi ciupercile rondele.

Toate se înfig intercalate pe frigărui şi se frig la grătar circa 10 minute.

Pe parcurs se ung cu unt şi mujdei. Se servesc cu cartofi pai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.