Frigarui de pepene cu miere
PrinteazaFrigarui de pepene cu miere din: pulpa de pepene verde, suc de portocale, miere, suc de lamaie, rom, menta.
- 800 g pulpa de pepene verde fara samburi
- 4 linguri suc de portocale proaspat stros
- 5 linguri miere
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 linguri rom
- 2 linguri menta tocata
Mod de preparare:
Se scot bile din pulpa de pepene cu ajutorul dispozitivului pentru porţionat îngheţata. Intr-un castron mare se amestecă 2 linguri suc de portocale cu 2 linguri miere, suc de lămâie şi rom. In această marinată se aşază bilele de pepene. Se acoperă cu folie transparentă şi se lasă să se marineze la frigider 1-2 ore.
Restul de miere se amestecă împreună cu restul de suc de portocale. Se repartizează în boluri mici şi se înglobează menta. Se scot bilele de pepeni din marinată, se înfig pe ţepuşe sau în scobitori de lemn şi se plonjează în amestecul de miere.
Frigarui de pepene cu miere
Pofta buna!