Frigarui de pepene cu miere

Printeaza

Frigarui de pepene cu miere din: pulpa de pepene verde, suc de portocale, miere, suc de lamaie, rom, menta.

Ingrediente:Frigarui de pepene cu miere

  • 800 g pulpa de pepene verde fara samburi
  • 4 linguri suc de portocale proaspat stros
  • 5 linguri miere
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri menta tocata

 

Mod de preparare:

Se scot bile din pulpa de pepene cu ajutorul dispozitivului pentru porţionat îngheţata. Intr-un castron mare se amestecă 2 linguri suc de portocale cu 2 linguri miere, suc de lămâie şi rom. In această marinată se aşază bilele de pepene. Se acoperă cu folie transparentă şi se lasă să se marineze la frigider 1-2 ore.

Restul de miere se amestecă împreună cu restul de suc de portocale. Se repartizează în boluri mici şi se înglobează menta. Se scot bilele de pepeni din marinată, se înfig pe ţepuşe sau în scobitori de lemn şi se plonjează în amestecul de miere.

Frigarui de pepene cu miere

Frigarui de pepene cu miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.