Frigarui de peste-pescar

Printeaza

Frigarui de peste-pescar din: peste, sare, ardei, creveti, ulei, piper, boia.

Ingrediente:Frigarui_de_peste_pescar

  • 500 g peşte-pescar
  • sare de mare
  • 1 ardei gras roşu
  • 8 creveţi decojiţi
  • ulei de măsline
  • piper
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Peştele se taie în bucăţi de 4 cm, se freacă cu sare şi se păstrează deoparte timp de 15 minute. Ardeiul se curată se spală şi se taie în jumătate, se îndepărtează coforul şi seminţele, apoi pulpa se taie în 12 fâşii.

Peştele, creveţii şi ardeiul se înşiră pe frigărui, la capătul acestora trebuind fixat peştele. Se ung cu ulei şi se presară cu piper.

Se rumenesc sub gril circa 2 minute, se întorc, se ung din nou cu ulei şi se presară cu boia, apoi se mai rumenesc încă 2 minute.

Frigarui de peste-pescar

Frigarui_de_peste_pescar

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.