Frigarui de porc cu cartofi
PrinteazaFrigarui de porc cu cartofi din: muschi de porc, cartofi, ardei grasi, ceapa, sare, piper.
- 300 g muschi de porc
- 3 cartofi
- 2 ardei grasi
- 2 cepe
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai carnea bucatele cu diametrul de 2-3 cm, la fel si cartofii. Tai ardeii si cepele bucatele potrivite, ca sa nu cada de pe bete. Iei cate un bat de bambus si, cu mare grija sa nu te intepi, infigi cate o bucata de carne, apoi de cartof, cate un ardei, ceapa, iar carne si tot asa, pana se umple tot batul.
Lasi capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa poti tine frigaruile in mana atunci cand le mananci. Asezi frigaruile pe gratar si le intorci din cand in cand, pe o parte si pe alta, pana cand sunt fripte. Dupa ce frigaruile s-au rumenit uniform, le iei de pe gratar si le servesti direct de pe bat.
Frigarui de porc cu cartofi
Pofta buna!