Frigarui de pui cu ardei
PrinteazaO reteta simpla de frigarui de pui cu ardei din: piept de pui, ardei galben, ardei rosu, ceapa, patrunjel, ulei, sare si piper.
- 5 piepţi de pui
- 1 ardei galben
- 1 ardei roşu
- 12 cepe tip arpagic
- 2 legături de pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie piepţii de pui în bucăţi mici. Taie ardeii în patru, curăţă-i de seminţe şi cotoare şi ţine-i 10 minute în apă clocotită. Scurge-i şi taie-i în bucăţele mici, pătrate.
Curăţă cepele şi taie-le în două. 0 Preîncălzeşte cuptorul în poziţia grill. Acoperă tava cuptorului cu folie * de aluminiu. Pune pe frigăruie bucăţi de pui, ardei şi ceapă, alternându-le.
Sărează şi piperează şi pune frigăruile pe gril. Asezonează cu puţin ulei. Pune-le deasupra tăvii şi lasă-le 15 minute, întorcându-le regulat. Serveşte-le imediat ce le-ai scos din cuptor, decorate cu pătrunjel şi cu un sos de muştar.
Poftă bună!