Frigarui de pui cu ardei

Printeaza

O reteta simpla de frigarui de pui cu ardei din: piept de pui, ardei galben, ardei rosu, ceapa, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui de pui cu ardei

  • 5 piepţi de pui
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei roşu
  • 12 cepe tip arpagic
  • 2 legături de pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie piepţii de pui în bucăţi mici. Taie ardeii în patru, curăţă-i de seminţe şi cotoare şi ţine-i 10 minute în apă clocotită. Scurge-i şi taie-i în bucăţele mici, pătrate.

Curăţă cepele şi taie-le în două. 0 Preîncălzeşte cup­torul în poziţia grill. Acoperă tava cuptorului cu folie * de aluminiu. Pune pe frigăruie bucăţi de pui, ar­dei şi ceapă, alternându-le.

Sărează şi piperează şi pune frigăruile pe gril. Asezonează cu puţin ulei. Pune-le deasupra tăvii şi lasă-le 15 minute, întorcându-le regulat. Serveşte-le imediat ce le-ai scos din cuptor, decorate cu pătrunjel şi cu un sos de muştar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.