Frigarui de pui cu castraveti si rosii

Printeaza

Frigarui de pui cu castraveti si rosii din: piept de pui, ridichii, rosie, castarvete, boia de ardei iute, sare de mare, piper, nucsoara, sos de rosii cu busuioc.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_castraveti_si_rosii

  • 100 g piept de pui
  • 2 ridichii
  • 1 rosie
  • 50 g castravete
  • 5 g boia de ardei iute
  • sare de mare
  • piper negru
  • 5 g nucsoara

sos:

  • sos de rosii cu busuioc
  • boia de ardei iute

 

Mod de preparare:

Taiati toate ingredientele in sferturi si puneti-le pe o frigaruie dupa cum doriti. Asezonati totul cu sare, piper, boia si nucsoara dupa gust sau cu maximum 5 g din toate condimentele pentru cele trei frigarui.

Puteti inlocui ridichile rosii cu ardei kapia sau ardei gras rosu pentru un gust clasic si acelasi efect vizual.

Incalziti o tigaie tip grill sau un grill clasic si prajiti frigaruile cate 3-4 minute pe toate cele 4 parti. Dupa 12-13 minute la foc mediu vor fi numai bune de mancat. Alaturi preparati un sos din 2 linguri de sos de tomate si 5 g de boia.

Frigarui de pui cu castraveti si rosii

Frigarui_de_pui_cu_castraveti_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.