Frigarui de pui cu ghimbir
PrinteazaFrigarui de pui cu ghimbir din: piept de pui, ardei, ghimbir, ulei, lamaie, sare, piper.
- 400 g piept de pui
- 1 ardei gras roşu
- 1 lingură ghimbir proaspăt ras
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi puiul în cuburi. Stoarceri lămâia, amestecaţi cu uleiul de măsline ghimbirul, sarea, piperul şi turnaţi peste pui. Amestecaţi şi lăsaţi să se marineze 1 oră.
Incălziţi cuptorul pentru gril la termostat 7 (210 grade C). Tăiaţi ardeiul gras în două, îndepărtaţi coada si seminţele si tăiati-l pătrăţele. Inşiraţi cuburile de carne de pui în frigări, alternând cu pătrate de ardei gras.
Ţineţi la cuptor frigăruile 10-15 minute, întorcându-le de două-trei ori.
Pofta buna!