Frigarui de pui cu ghimbir

Printeaza

Frigarui de pui cu ghimbir din: piept de pui, ardei, ghimbir, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui de pui cu ghimbir

  • 400 g piept de pui
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 lingură ghimbir proaspăt ras
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi puiul în cuburi. Stoarceri lămâia, amestecaţi cu uleiul de măsline ghimbirul, sarea, piperul şi turnaţi peste pui. Amestecaţi şi lăsaţi să se marineze 1 oră.

Incălziţi cuptorul pentru gril la termostat 7 (210 grade C). Tăiaţi ardeiul gras în două, îndepărtaţi coada si seminţele si tăiati-l pătrăţele. Inşiraţi cuburile de carne de pui în frigări, alternând cu pătrate de ardei gras.

Ţineţi la cuptor frigăruile 10-15 minute, întorcându-le de două-trei ori.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.