Frigarui de pui cu legume si garnitura de cartofi

Printeaza

Frigarui de pui cu legume si garnitua de cartofi din: pulpe superioare de pui, ceapa, ciupercute, vinete, ardei rgasi, dovlecei, cartofi, sare, usturoi, piper, chilli, ulei.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_legume_si_garnitura_de_cartofi

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe
  • 20 ciupercute Champignon
  • 2 vinete
  • 4 ardei grasi
  • 2 dovlecei
  • 500 g cartofi, curatati si taiati cuburi
  • sare
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • piper
  • chilli
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli şi tai legumele după preferinţă. Pulpele de pui le speli şi le tai cuburi. Pui într-un bol şi legumele, şi carnea de pui. Potriveşti de sare şi piper şi amesteci cu mâna uşor ca să nu zdrobeşti legumele.
Aşezi pe ţepuşe de frigărui alternativ legume şi carne, până epuizezi ingredientele. Coci pe grătar.

Separat, prepari garnitura de cartofi. Pui 1-2 linguri de ulei într-o tavă, adaugi cartofii, sarea, piperul şi chilii. Amesteci ingredientele şi acoperiş cu apă. Dai la cuptor. Cu puţin timp înainte de a opri focul, adaugi usturoiul şi mai laşi câteva minute să se combine aromele.

Frigarui de pui cu legume si garnitura de cartofi

Frigarui_de_pui_cu_legume_si_garnitura_de_cartofi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna frigaruile, eu le fac cu carne de curcan ca este mai buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.